Дома

Македонија за истражувачи

Почитувани посетители,
Дали сте во потрага по истражувачка кариера во Македонија?
EURAXESS сајтот е алатка која ви помага да најдете истражувачки работни позиции во Македонија. EURAXESS сервисниот центар бесплатно ви помага со практични информации за секојдневниот живот и реалокација во Македонија.

Овие страници обезбедуваат корисни информации за живот и работа во Македонија за вас и вашето семејство.

Втор семинар на Проектот ЕУРАКСЕС МК

Почитувани,

Тимот на ЕУРАКСЕС Македонија има чест да Ве покани да присуствувате на вториот семинар на Проектот ЕУРАКСЕС МК, како и на Euraxess Tour Bus во Скопје.
Настанот ќе се одржи на 26.10.2015, понеделник, со почеток во 10:00 часот во просториите на ФИНКИ.
Во прилог е програмата од настанот.

Срдечен поздрав,

SEARCH FOR SERVICES


EURAXESS - RESEARCHES IN MOTION

JOBS

For incoming researchers

All job vacancies for incoming researchers to FYRoMacedonia

For outgoing researchers

Search for hundreds of EURAXESS job vacancies for researchers in Europe.