Втор семинар на Проектот ЕУРАКСЕС МК

Почитувани,

Тимот на ЕУРАКСЕС Македонија има чест да Ве покани да присуствувате на вториот семинар на Проектот ЕУРАКСЕС МК, како и на Euraxess Tour Bus во Скопје.
Настанот ќе се одржи на 26.10.2015, понеделник, со почеток во 10:00 часот во просториите на ФИНКИ.
Во прилог е програмата од настанот.

Срдечен поздрав,