Македонија за истражувачи

Почитувани посетители,
Дали сте во потрага по истражувачка кариера во Македонија?
EURAXESS сајтот е алатка која ви помага да најдете истражувачки работни позиции во Македонија. EURAXESS сервисниот центар бесплатно ви помага со практични информации за секојдневниот живот и реалокација во Македонија.

Овие страници обезбедуваат корисни информации за живот и работа во Македонија за вас и вашето семејство.

Македонските истражувачи кои сакаат да продолжат со нивната истражувачка кариера во Европа, исто така, може да најдат информации и помош во врска со истражување, вклучувајќи истражувачки работни позиции, како и грантови и стипендии.
Уживајте во вашиот престој!